Menue
  • De meerwaarde van Dethleffs laat dromen uitkomen!

No news available.

Leefklimaat

Frisse lucht voor een gezond leefklimaat

AirPlus bovenkasten ventilatie

Waar warme lucht snel afkoelt ontstaat vocht in de kampeerauto meestal aan de buitenwand, wanneer het buiten erg koud is. Met het AirPlus systeem worden de bovenkasten geventileerd en creeëren wij een klimaat waarin condensvorming al van te voren wordt verhinderd. Het resultaat: Gezonde luchtkwaliteit zonder schimmelvorming
of weerplekken..

Verplichte ventilatie – meten is weten


Verplichte ventilatie in het voertuig is volgens de wet voorgeschreven, om zo een te hoog CO2 gehalte in het voertuig te voorkomen. De ingenieurs van Dethleffs meten voor elk individueel model het ideale aantal en de verdeling uit. Dat is meer werk,
dan wanneer men het globaal zou berekenen, maar het garandeert een optimaal evenwicht tussen gedwongen toevoer van verse lucht en CO2 concentratie.

Jalousien met isolatie-coating

De door Dethleffs gebruikte raamjalousien beschermen niet alleen tegen nieuwsgierige blikken, maar reflecteren dankzij een metalen coating tegelijkertijd het zonlicht en dragen zo bij aan een aangenamer leefklimaat.

Ademend

De in het woongedeelte gebruikte textielsoorten en de houten delen die verwerkt zijn aan de zijwanden en tegen het plafond zijn ademend en kunnen zo de schommelende vochtigheidsgraad van de lucht binnen in het voertuig neutraliseren, zonder dat zich schadelijke condens kan vormen.