Menue

Belangrijke informatie

Dethleffs staat in 2021 niet op de beurs

Samen met de Erwin Hymer Group hebben wij besloten dat de EHG-merken in 2021 niet op beurzen vertegenwoordigd zullen zijn. Wij kijken er echter naar uit om u volgend jaar weer op onze stand te kunnen begroeten!

Ons alternatief voor de beurs van 2021: digitale beurs & persoonlijk advies bij onze dealers

Ook in het modeljaar 2022 hebben wij natuurlijk weer een aantal nieuwe modellen voor u in petto – en zelfs zo veel, dat één beurs eigenlijk niet eens voldoende is. Daarom hebben wij er meerdere in Nederland! Hoe we dat doen? Nou, met hulp van onze Dethleffs verkooppartners! Zij kijken er al naar uit om u de nieuwe Dethleffs modellen 2022 op hun eigen terrein te presenteren en u persoonlijk advies te geven via onze digitale beurs! Zonder tickets en wachtrijen. Gewoon bij u in de buurt, wel zo makkelijk!

En… wij bieden u ook dit jaar weer de digitale tentoonstelling aan. Kijk uw ogen uit bij interactieve 3D-rondleidingen, een mix van 3D-scans en 360-graden-foto’s en beoordeel onze nieuwe modellen van buiten en binnen – zonder anderen erbij, dus exclusief voor u. U vindt alle productinformatie direct in de digitale tentoonstelling, via de betreffende informatiebuttons. Neem de tijd en geniet van de show!

Naar de digitale tentoonstelling

Ook vieren wij het 90-jarige jubileum van de uitvinding van de caravan door onze oprichter Arist Dethleffs. Bij aankoop van een nieuw voertuig in het jubileumjaar, of dat nu een caravan of kampeerauto is, maakt u kans om de volledige aankoopprijs terug te winnen. Veel succes!

Naar de jubileumprijsvraag

Of ga naar een van onze partners bij u in de buurt. Daar kunt u in een veilige omgeving onze producten van alle kanten bekijken en deskundig advies inwinnen. Ons dealernetwerk is professioneel, sterk en is verspreid in heel Europa, zodat de weg naar uw droomvoertuig dichterbij is dan welke beurs dan ook. Voor uitgebreid advies kunt u een afspraak maken bij uw dichtstbijzijnde dealer.

Maak een afspraak

Wij kijken er nu al naar uit om u gauw weer persoonlijk op een beurs te kunnen ontmoeten. Als vriend van de familie doen we er alles aan om de geweldige vakantievorm Caravaning voor u te verrijken met innovatieve en toekomstgerichte voertuigen. Wij zijn er voor u: online, bij een van onze partners of bij ons in Isny im Allgäu, Duitsland!