Menue
  • Header Aero 2023
  • Dethleffs Wohnwagen c´joy
  • eye nomad 2022

Caravans van Dethleffs: uw vakantie begint hier!

Een caravan die volledig op uw wensen aansluit

Welke caravan past het beste bij u? U kunt kiezen uit diverse opties qua uitrusting om uw persoonlijke droom op wielen samen te stellen. We voorzien u graag van uitgebreid advies om u te helpen met het vinden van uw ideale caravan.

Stap in, voel u direct op uw gemak en geniet!

Gun uzelf een speciaal vakantiegevoel met een caravan van Dethleffs. Of u nu op zoek bent naar een klein model of een joekel van een caravan, bij ons bent u aan het goede adres. Wij lopen al 85 jaar voorop als het gaat om caravans met een optimaal ruimtegebruik en een gezellige sfeer. En dat is geen wonder, want de eerste Duitse caravan werd in 1931 door Arist Dethleffs ontworpen. Zijn pioniersgeest luidde een nieuw tijdperk van toerisme in dat tot de dag van vandaag voortduurt. De caravans van Dethleffs maken de weg vrij voor plezierige kampeervakanties en comfortabele lange reizen tussen uw eigen vier wanden.

c'joy

c-joy Navi

De c’joy is de perfecte caravan voor gezinnen die op zoek zijn naar een eerste caravan en voor alle prijsbewuste kampeerliefhebbers. Dankzij het geringe gewicht heeft u geen al te grote gemotoriseerde auto nodig, rijbewijs B is voldoende.

Dethleffs caravans c'joy

c'go & c'go up

cgo Range 23

De c’go caravan is ideaal voor jonge gezinnen met kinderen en voor beginners. Vooral deze laatste stellen bijzondere eisen aan een caravan.

Dethleffs caravans c'go & c'go up

Aero & Aero up

aero Range 23

De traditionele klassieker in een luchtige, moderne AERO look. De gewelfde achterbumper met ingebouwde integraal-achterlichten tovert meteen een glimlach op uw gezicht.

Dethleffs caravans Aero & Aero up

Camper®

Camper Hammerschlag Seite steil frei

Meer dan elke andere caravanserie in het Dethleffs modelassortiment belichaamt de Camper de gezinsgedachte.

Dethleffs caravans Camper®

Nomad

Nomad Hammerschlag Seite steil frei

De caravan Nomad is al vele jaren een trouwe metgezel voor stellen en gezinnen die waarde hechten aan een luxe stijl en verfijning.

Dethleffs caravans Nomad

Beduin Scandinavia

Beduin white Seite steil frei

Al sinds 1956 verkennen kampeerfans met dit model de mooiste uithoeken van de wereld.

Dethleffs caravans Beduin Scandinavia

Avantgarde

Freisteller mit Logo

Nog meer variatie en nog meer keus. Onze populaire indelingen in twee verschillende series: Camper en Nomad 460 EL en 510 LE.

Dethleffs caravans Avantgarde

Maximale veiligheid. Optimaal comfort. Onbeperkte vrijheid.

Bent u al bekend met de toegevoegde waarde die Dethleffs biedt? Al onze caravans zijn voorzien van uitrustingen die tal van voordelen bieden. Verken alle punten waarop Dethleffs meerwaarde biedt, van onze innovatieve binnenklimaattechniek tot onze ruimtebesparende keukeninrichting en multimedia-accessoires. Naast luxe en comfort staat uw veiligheid voorop. Alle caravans en campers van Dethleffs voldoen namelijk aan de laatste veiligheidsnormen.

Ontdek de voordelen

Een caravan van Dethleffs kopen, huren of uitproberen? Vind hier de juiste dealer "Bent u op zoek naar een dealer? Wilt u een camper of caravan kopen of bekijken?

Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een dealer bij u in de buurt: Bij onze contractpartners kunt u caravans en campers aanschaffen. U kunt bij hen terecht voor service en onderhoud, om een proefrit te reserveren of om een eerste indruk te krijgen van onze recreatievoertuigen."

Dealer zoeken

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Nieuw interieur voor Dethleffs c’go en c’go up
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist
Klaar voor het voorjaar: de ultieme checklist