Menue
  • De meerwaarde van Dethleffs laat dromen uitkomen!

Onze meerwaarde

Wij nemen u mee op een spannende reis. Wij ontwikkelen kampeerauto’s en caravans niet alleen vóór u, maar vooral gezamenlijk met u – bijvoorbeeld in het kader van onze klant-ontwikkelingsprojecten. Verheugt u zich op functionele vrijetijdsvoertuigen met praktijkgerichte oplossingen.

 

Lifetime-Plus
Deze nieuwe constructiewijze verbindt een absoluut houtvrije opbouw en een gegarandeerd lange levensduur met moderne inzichten voor een gezond leefklimaat.

Hoogwaardig slaapcomfort
Geniet tijdens uw reis van pure ontspanning en komt tot rust tijdens uw slaap. Met het “slaap-zacht” systeem van Dethleffs zijn aangename dromen inbegrepen.

Maximale veiligheid
Omdat wij een vriend van de familie zijn, wordt het thema veiligheid bij Dethleffs groot geschreven. Voelt u zich rondom veilig! Professionele veiligheidsuitrusting voor caravan en kampeerauto of rijveiligheidstraining – met Dethleffs heet het: altijd een goede reis!

Exclusieve keukeninrichting
U droomt van een vorstelijk diner op vier wielen? Ons Gourmet-keukencenter vervult uw wens en overtuigt met praktijkgerichte keukenoplossingen in een elegant design.

Hoog zitcomfort
Zo heeft u veel plezier tijdens het rijden in een kampeerauto! De ergonomisch gevormde piloten-stoelen ondersteunen uw lichaam op de best mogelijke manier en sparen uw rug ook bij zeer lange ritten.

Puur winterplezier
Zo wordt winterkamperen een unieke ervaring! Profiteer van onze wintercomfortpakketten en stort u zorgeloos in uw sneeuw avontuur.


Optimaal leefklimaat
Uw gezondheid ligt Dethleffs nauw aan het hart. Daarom zijn bijna alle kampeerauto’s en caravans met het AirPlus ventilatiesysteem uitgerust, dat de vorming van condens in het interieur als ook schade aan uw voertuig verhinderd.


Hightech Multimedia 
Zien, horen en verbaast u zich over de excellente, multimedia uitrusting, die u voor uw caravan kunt kiezen. U vindt uitsluitend de modernste, perfect op elkaar afgestemde techniek.

Flexibele financiering

Verdere voordelen
Vaak maken reeds kleine detailoplossingen het grootste comfort mogelijk. Let u op alle kleinigheden, waarmee de kampeerauto’s en caravans van Dethleffs zijn uitgerust. U maakt uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk.