Menue
No news available.

Lifetime-Plus

Meer dan 80 jaar ervaring in het bouwen van vrijetijdsvoertuigen loont zich - ook voor u! Want uw nieuwe Dethleffs kampeerauto ziet er niet alleen heel goed uit, hij beschikt ook over een veelvoud aan Dethleffs specifieke voordelen, die u een praktische meerwaarde bieden: meer comfort, meer veiligheid, meer levensduur.

Dethleffs Lifetime-Plus opbouwconstructie

Op alle Dethleffs kampeerauto’s geven wij een 6-jarige waterdichtheidsgarantie*!

Nieuw is de Dethleffs Lifetime-Plus opbouwconstructie bij alle modellen van de Advantage- en Esprit-Klasse. Deze nieuwe constructiewijze verbindt een absoluut houtvrije opbouw en een gegarandeerd lange levensduur met moderne inzichten voor een gezond leefklimaat:

  • Wanden, dak en bodem zijn koudebrugvrij en compleet zonder hout uitgevoerd. In plaats daarvan zorgen stevige polyurethaanschoren voor een hoge opbouwstijfheid.
  • Sterke GFK-platen (glasvezel-versterkt kunststof) op dak en bodem zorgen voor een betere bescherming tegen beschadigingen van buiten door onder andere hagel, steenslag en zout water.
  • Een bijzonder dikke laag, bestaand uit compact, hydrofobisch en waterafstotend XPS schuim zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde.
  • Een 3 mm (bodem 6 mm) dikke triplexplaat in het interieur zorgt voor vochtregulatie en voor geluidsdemping.

    * Voorwaarde hiervoor zijn de jaarlijkse waterdichtheidscontroles tegen betaling